Verkoop

Training

Training

Training

Laurens van Lieren Dressage is gespecialiseerd in het opleiden van dressuurpaarden. Wij kunnen uw paard opleiden tot ieder niveau.

Clinics en presentaties

Clinics en presentaties

Clinics en presentaties

Laurens geeft regelmatig interessante dressuurclinics. Samen met u kiezen we de onderwerpen en maken we er een leerzame activiteit van.

Instructie

Instructie

Instructie

Tal van succesvolle dressuurruiters en -amazones kennen de kracht van Laurens als instructeur al. Hij geeft les met langetermijnvisie en heeft paardenwelzijn voorop staan.

Verkoop

Door onze jarenlange ervaring in de sport weten wij als geen ander waar een winnaar aan moet voldoen. Alvorens we beginnen met de zoektocht naar de perfecte match, bespreken we tijdens een kopje koffie met de cliënt aan welke wensen het paard moet voldoen.

Voorbeelden van wensen zijn leeftijd, afstammeling, geleverde sportprestaties, geslacht en eventuele fokdoeleinden. Hierna begint het selectieproces.

Enkele paarden die door ons zijn verkocht op een rij

Tyara
Farrington x Bazuin

De Gelderse keurmerrie Tyara werd eind 2013 verkocht naar een Argentijnse ruiter Cesar Lopardo Grana. Tyara was jarenlang het boegbeeld van het Gelders paard in de sport. Ze werd succesvol uitgebracht door Laurens in de Grand Prix waar ze scores reden tussen de 64 en 71%. Momenteel is ze succesvol onder het zadel in Argentinië en wordt ze veel uitgebracht op wedstrijden in Amerika.

Hexagon’s Welnetta
Louisville x Rubiquil

De eerste Grand Prix-troef van Laurens was de talentvolle Hexagon’s Welnetta. Ze behoorden tot het Nederlandse B-kader en werden onder meer zesde tijdens de wereldbekerwedstrijd van Indoor Brabant met een score van 75,58%! Wellnetta werd in 2013 verkocht naar de Amerikaanse Jane Clark waar ze onder het zadel kwam bij amazone Katherine Bateson. Ze werden onder meer derde bij de GP Zandhoven met een score van 67,64%.

Ulysses La Haya
Gribaldi Ulft

De indrukwekkende ruin Ulysses la Haya was onder Laurens veelvuldig succesvol op prestigieuze concoursen. In Amsterdam reed de combinatie begin 2015 een score van 73,950%. Het duo droeg mede bij aan de successen van het Nederlandse dressuurteam. Tijdens de Excellent Dressage Sales op 25 april 2015 werd de interessant gefokte ruin, zijn moeder is de volle zus van Ferro, naar de VS verkocht voor een bedrag van 350.000 euro. Hij was hiermee de absolute veilingtopper.

Las Vegas
Lucky Champ x Marquin

De chique ruin Las Vegas loopt momenteel op Lichte Tour niveau onder de dressuuramazone Koosje Mulder. Koosje was meteen enthousiast toen ze Las Vegas voor de eerste keer zag, de klik was er meteen. De talentvolle combinatie behaalde in Compiègne een score van 65,13% in de Intermediare I.

Hexagon’s Vinegra
Negro x De Niro

De talentvolle dressuuramazone Thamar Zweistra zocht een nieuwe topper om haar sportcarrière kracht bij te zetten. Het duo had meteen een klik en al snel was Thamar overtuigd van Vinegra’s kwaliteiten. Samen met de mooie en uitdrukkingsvolle schimmelmerrie is ze momenteel succesvol op het hoogste niveau van de dressuursport. Ze werd tijdens de Grand Prix in Etten-Leur in juni 2015 overtuigend 1e met een score van 67,30%.

Quotes

“Door met Laurens samen te werken tijdens onze tijd bij Stal Hexagon heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Hij geeft me nieuwe inzichten die mij en mijn paarden vooruit helpen.”- Dinja van Liere -
“Laurens is al jarenlang de presentator voor onze dressuurpaardenveiling. Door zijn kennis van de sector en spontane manier van communiceren is hij een echte aanvulling voor ons evenement!”- Equine Elite -
“De reden dat Laurens al jaren voor de NOS het commentaar mag verzorgen is met name zijn kennis en objectiviteit. Wij werken alleen met de besten”- NOS -

Vente Paardenvoeding Handel Dressuurpaarden kopen

Equilin paarden kopen dressuur laurens