Clinics en presentaties

Verkoop

Verkoop

Verkoop

Met onze jarenlange ervaring in de sport weten we als geen ander waar een winnaar aan moet voldoen. Door ons uitgebreide netwerk in te zetten doorlopen we de zoektocht soepel en effectief.

Training

Training

Training

Laurens van Lieren Dressage is gespecialiseerd in het opleiden van dressuurpaarden. Wij kunnen uw paard opleiden tot ieder niveau.

Instructie

Instructie

Instructie

Tal van succesvolle dressuurruiters en -amazones kennen de kracht van Laurens als instructeur al. Hij geeft les met langetermijnvisie en heeft paardenwelzijn voorop staan.

Clinics en presentaties

Laurens van Lieren Dressage biedt naast instructie ook clinics en presentaties aan. U kunt Laurens benaderen wanneer u een interessante dressuurclinic wilt organiseren. Samen met u kiezen we de onderwerpen en maken we er een leerzame activiteit van. De clinics kunnen voor alle niveaus verzorgd worden, van klasse B t/m Grand Prix.

Naast het geven van clinics is het ook mogelijk om Laurens te benaderen om een presentatie te geven. In overleg worden dan de onderwerpen gekozen die aan bod zullen komen tijdens de presentatie.

Laurens is zeer gedreven in het geven van zijn clinics. Hij helpt zijn leerlingen graag naar een hoger niveau en maakt er daarnaast ook een gezellige middag van:

“Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen met het bereiken van hun doelen en zie het ook als mijn taak om mijn opgedane kennis te delen.”

Laurens verzorgt uw clinic of presentatie

Enkele presentaties

  • Presentatie Equine Elite
  • Commentaar NOS
  • Clinic Selevia Hoeve
  • Presentatie product van het jaar verkiezing
  • Presentatie Hoefslag instructieseries

Quotes

“Door met Laurens samen te werken tijdens onze tijd bij Stal Hexagon heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Hij geeft me nieuwe inzichten die mij en mijn paarden vooruit helpen.”- Dinja van Liere -
“Laurens is al jarenlang de presentator voor onze dressuurpaardenveiling. Door zijn kennis van de sector en spontane manier van communiceren is hij een echte aanvulling voor ons evenement!”- Equine Elite -
“De reden dat Laurens al jaren voor de NOS het commentaar mag verzorgen is met name zijn kennis en objectiviteit. Wij werken alleen met de besten”- NOS -

Vente Paardenvoeding Handel Dressuurpaarden kopen

Equilin paarden kopen dressuur laurens