together everyone achieves more

We zijn trots om u ons team voor te kunnen stellen. Deze enthousiaste medewerkers zijn het hart van ons bedrijf. Ons team bestaat uit ruiters en grooms. Samen werken we iedere dag hard om alle potentie uit Laurens van Lieren Dressage te halen.

Laurens van Lieren

Eigenaar

Grand Prix ruiter Laurens heeft begin 2015 het bedrijf Laurens van Lieren Dressage opgericht. Hij traint de paarden en brengt ze uit, regelt de verkoop en geeft instructie, clinics & presentaties.

Gerda Dijkman-Lansen

Stalmanager

Gerda Lansen is stalmanager en coördineert alles rondom de paarden, de stal en het personeel.

 • Sinds maart 2018 werkzaam bij Laurens van Lieren dressage
 • Stalmanager en amazone
 • Studeerde aan Hogeschool Haarlem en heeft na 10 jaar onderwijs, en het uitbaten van haar eigen kaaswinkel, de switch gemaakt naar een fulltime baan in de paarden
 • Veel gevoel voor de omgang met (jonge) paarden, heeft affiniteit met de biomechanica en anatomie van het paard
 • Traint met Faendy BH (v. Oscar, 2010) richting de ZZlicht dressuur
 • Is in haar vrije tijd volgt ze de opleiding Sport Instructor Classical Dressage een opleiding volgens de principes van de NCSAH

Gerda is geboren op 4-3-1982 en komt uit Haarlem-Spaarnwoude. Ze werkt sinds Maart 2018 bij Laurens van Lieren dressage. Ze traint dagelijks meerdere paarden aan de longe, aan de hand of onder het zadel en is de stalmanager van het bedrijf.

Gerda over haar toekomst bij Laurens van Lieren dressage:
Het zo goed mogelijk leren trainen van paarden en hun ruiters, deze opleiden tot het hoogste niveau binnen de dressuur, binnen het kader van fysieke en mentale mogelijkheden van het paard en de ruiter is mijn doel. Werken bij Laurens van Lieren dressage is dan ook precies wat ik nodig heb voor het verwezenlijken en concretiseren van mijn doelen. Samenwerken met Laurens, zijn paarden en een team fantastische collega’s zorgt dat ik elke dag weer bijleer. Hier ben ik dan ook ontzettend dankbaar voor!”

Devenda Dijkstra

Amazone

Meer informatie volgt

Noa Paans

Stalmedewerkster en groom

Noa is onze vaste weekend stalmedewerker & groom

 • Sinds 2017 werkzaam bij Laurens van Lieren dressage als stalmedewerker en groom
 • Noa zit in het examenjaar en gaat volgend jaar een paardenhouderij opleiding volgen
 • Is opgegroeid met paarden en vind het daarom heerlijk om met ze te werken
 • Traint met haar eigen Fries Shadow richting L dressuur en rijd ook regelmatig andere paarden
 • Noa heeft geen favoriet paard op stal, ze vindt ze allemaal erg leuk en stoer!

Noa is geboren op 21-1-2003 en komt uit Werkendam. Ze zorgt ervoor dat de paarden dagelijks buiten en in de stapmolen komen, groomt de paarden en draagt zorg voor het harnachement.

Noa over haar toekomst bij Laurens van Lieren dressage:
Ik wil graag nadat ik klaar ben met school meer paarden trainen en de top bereiken! Dat is mijn ultieme doel!”

Tamara Willemsen

Stalmedewerkster & groom

Meer informatie volgt

Dankzij een aantal deskundigen zijn de paarden van Laurens van Lieren Dressage altijd in topconditie. We werken met een professioneel team dat weet waar ze mee bezig zijn. Onze paarden leveren vaak topprestaties, dus de verzorging en begeleiding moet optimaal zijn.

Om de goede conditie van de paarden te behouden, geeft Annet van Wezel – Errens ons advies over voeding. Om de verdere gezondheid van de paarden in de gaten te houden hebben we Teun Sterk al jaren als vaste dierenarts. Sterk kent de paarden en weet wanneer er iets aan de hand is.

Ortopedisch euro farrier Harrie Eegdeman zorgt ervoor dat de hoeven er altijd tip top uitzien. Harrie is een gevestigde naam in de Hippische wereld. Daarnaast behoren fysiotherapeut Jarko Dun en chiropractors Aimée de Rooij en Amber Koppen tot ons team. Zij zorgen ervoor dat de paarden altijd optimaal functioneren.

Vente Paardenvoeding Handel Dressuurpaarden kopen

Equilin paarden kopen dressuur laurens