Training

Verkoop

Verkoop

Verkoop

Met onze jarenlange ervaring in de sport weten we als geen ander waar een winnaar aan moet voldoen. Door ons uitgebreide netwerk in te zetten doorlopen we de zoektocht soepel en effectief.

Clinics en presentaties

Clinics en presentaties

Clinics en presentaties

Laurens geeft regelmatig interessante dressuurclinics. Samen met u kiezen we de onderwerpen en maken we er een leerzame activiteit van.

Instructie

Instructie

Instructie

Tal van succesvolle dressuurruiters en -amazones kennen de kracht van Laurens als instructeur al. Hij geeft les met langetermijnvisie en heeft paardenwelzijn voorop staan.

Training

Laurens van Lieren Dressage is gespecialiseerd in het opleiden van dressuurpaarden. Wij kunnen uw paard opleiden vanaf het zadelmak maken tot en met succesvol starten op Grand Prix-niveau. Door de ervaring die onze ruiters (o.a. Laurens van Lieren, Grand Prix ruiter en deelnemer van meerdere EK’s) hebben, vergaat het opleidingsproces zeer deskundig en zonder problemen.

We hebben meerdere paarden tot hoog niveau opgeleid en gestart en hebben momenteel meerdere beloftevolle paarden in training. Mocht u interesse hebben om uw paard bij ons in training te zetten, neem dan contact met ons op.

Enkele paarden die bij ons in training staan op een rij

Ulysses la Haya
Gibraldi x Ulft

De indrukwekkende ruin Ulysses la Haya vormde met Laurens een succesvolle combinatie. Ze waren onder andere succesvol op internationale wedstrijden in Vidauban en Hickstead. In Amsterdam reed de combinatie begin dit jaar een score van 73,950%. Het duo droeg mede bij aan de successen van het Nederlandse dressuurteam. Op 25 april 2015 is dit talentvolle paard tijdens de Excellent Dressage Sales verkocht voor een bedrag van 350.000 euro. Hij was hiermee de absolute veilingtopper.

Hexagon’s Ollright
Rubiquil x El Corona

Hexagon’s Ollright is een van de absolute toppers die Laurens heeft uitgebracht in de Grand Prix. De combinatie trad in 2003 toe tot het elitegezelschap van de Grand Prix en werden gekozen in het Nederlands team. Het hoogtepunt van hun carrière samen was het Europees teamkampioenschap van 2007 in Turijn, waar ze de gouden medaille behaalden. De ruin is na 10 jaar gereden te zijn door Laurens in 2010 verkocht naar Lady Harris.

Gunner KS
Belissimo x Vincent

De jonge goedgekeurde hengst Gunner KS  is momenteel in training bij ons. Het is een talentvol paard met veel beweging, dat zijn ruiter een zeer goed gevoel geeft. Een paard om rekening mee te houden in te toekomst.

Hummer
Westpoint x Farrington

De talentvolle goedgekeurde hengst Hummer is sinds kort bij ons in training. Zijn vader is de beroemde Westpoint en het lijkt er sterk op dat zijn zoon het talent heeft geërfd. Hij is tijdens de KWPN Select Sale voor een bedrag van 85.000 euro naar de Russische Nataliya Bronnikova verkocht, waarvoor Laurens hem nu opleidt tot hoog niveau. Een belofte voor de toekomst.

Quotes

“Door met Laurens samen te werken tijdens onze tijd bij Stal Hexagon heb ik ontzettend veel van hem geleerd. Hij geeft me nieuwe inzichten die mij en mijn paarden vooruit helpen.”- Dinja van Liere -
“Laurens is al jarenlang de presentator voor onze dressuurpaardenveiling. Door zijn kennis van de sector en spontane manier van communiceren is hij een echte aanvulling voor ons evenement!”- Equine Elite -
“De reden dat Laurens al jaren voor de NOS het commentaar mag verzorgen is met name zijn kennis en objectiviteit. Wij werken alleen met de besten”- NOS -

Vente Paardenvoeding Handel Dressuurpaarden kopen

Equilin paarden kopen dressuur laurens