together everyone achieves more

We zijn trots om u ons team voor te kunnen stellen. Deze enthousiaste medewerkers zijn het hart van ons bedrijf. Ons team bestaat uit ruiters en grooms. Samen werken we iedere dag hard om alle potentie uit Laurens van Lieren Dressage te halen.

Laurens van Lieren

Eigenaar

Grand Prix ruiter Laurens heeft begin 2015 het bedrijf Laurens van Lieren Dressage opgericht. Hij traint de paarden en brengt ze uit, regelt de verkoop en geeft instructie, clinics & presentaties.

Benjamin Maljaars

Stalruiter

Verdere info volgt

Kelly Vernooy

Groom

Kelly is de groom van Laurens,  zij verzorgt de paarden en zorgt ervoor dat het ze aan niets ontbreekt. Kelly heeft een scherp oog en heeft precies door wat ieder paard. Dankzij de passie en inzet van Kelly hebben onze paarden een fantastisch leven.

Dankzij een aantal deskundigen zijn de paarden van Laurens van Lieren Dressage altijd in topconditie. We werken met een professioneel team dat weet waar ze mee bezig zijn. Onze paarden leveren vaak topprestaties, dus de verzorging en begeleiding moet optimaal zijn.

Om de goede conditie van de paarden te behouden, geeft Annet van Wezel – Errens ons advies over voeding. Om de verdere gezondheid van de paarden in de gaten te houden hebben we Teun Sterk al jaren als vaste dierenarts. Sterk kent de paarden en weet wanneer er iets aan de hand is.

Orthopedisch euro farrier Harrie Eegdeman zorgt ervoor dat de hoeven er altijd tip top uitzien. Harrie is een gevestigde naam in de hippische wereld.
Daarnaast behoren fysiotherapeut Jarko Dun en chiropractors Aimée de Rooij en Amber Koppen tot ons team. Zij zorgen ervoor dat de paarden altijd optimaal functioneren.

Sponsor Donadeo

Vente Paardenvoeding Handel Dressuurpaarden kopen

Equilin paarden kopen dressuur laurens

Sponsor Dressuurruiter Laurens van Lieren Dressage

Paardenrevalidatie Koole

Koole Ruitersport Sponsor Dressuurruiter Laurens van Lieren